Meteen naar de inhoud

Nieuw vocaal kwartet

  Na 13 prachtige jaren en 6 mooie projecten heeft Marijke Beversluis het stokje overgedragen aan mij en mijn collega’s van Vocaal kwartet BrinCQ. Geen periode van bezinning, maar direct actie met Kerstconcerten op 22, 23 en 24 december, en vervolgens Brahms met BrinCQ. Tot slot doen we ook een Oproep voor uw verhalen, hulp en steun.

  Nieuw vocaal kwartet
  Drie collega’s en ik startten recent het kwartet BrinCQ. Al snel hadden we grootse muziektheaterplannen en gezien Marijkes aanstaande vertrek was de match met THIM snel gemaakt. We zijn afkomstig uit heel Nederland, neergestreken is Bussum en hebben elkaar daar gevonden. Met volle passie werken we nu aan twee projecten op de korte termijn: kerst- en liefdesliederen.
  Vocaal kwartet BrinCQ
  Kerstconcerten op 22, 23 en 24 december
  In december geeft BrinCQ hartverwarmende kerstconcertjes. Met naast de mooiste Christmas Carols ook minder bekende pareltjes van Tsjaikovski, Rheinberger en Clara Schumann. Informeel en ongedwongen met na afloop een drankje. Plaatsen zijn op alle locaties (zeer) beperkt dus wacht niet af!

  Donderdag 22 december 20:15 uur – Dudok/De Vioolkist, Hilversum
  Vrijdag 23 december 19:30 –  Volksuniversiteit, Utrecht 
  Zaterdag 24 december 15:30 – DeMess, Naarden
  BrinCQ Christmas Carols
  Brahms met BrinCQ – save the date!
  In februari vliegen we door naar ‘Brahms met BrinCQ’ rond de Liebeslieder Walzer van Johannes Brahms, met o.a. ook het Schiksalslied en diverse Hongaarse Dansen. Met trots kondigen we onze hele eerste concertreeks aan (2023), schrijf de data vast op!
  Vrijdag 17 februari – Spieghelkerk, Bussum (serie: De Kleine Zaal o/d Hoek)
  Donderdag 2 maart – Doopsgezinde kerk, Utrecht
  Vrijdag 3 maart – Waalse kerk, Haarlem
  Uniek onze de uitvoering met nieuwe, Nederlandse teksten voor de Liefdeswalsjes uit de pen van Lily Monori van Dijken en Frank Verhulsdonck. Pianobegeleiding is in handen van internationale toppianisten Martijn Willers en Daria van den Bercken. Voor een sneak preview (work in progress), kijk hier!

  Oproep! Uw THIM-verhaal, bijdrage of steun?
  U ontvangt deze nieuwsbrief niet zomaar; daar zit een verhaal achter. Daar zijn wij erg benieuwd naar. Wat hebt u met THIM voor bijzonders meegemaakt, wat is uw verhaal? Een paar zinnen helpen ons erg om de kernkracht, de ‘geest’ van THIM te vangen.Wellicht hebt u zich ook actief ingezet. Graag horen we of u dat weer zou doen, en in welke vorm dan het liefst (niet). ‘Handjes’ zijn altijd welkom, posters plakken, enveloppen likken, etc. Maar uiteraard zijn ook denkkracht, netwerk en brandende ideeën onontbeerlijk. En tot slot hebt u THIM mogelijk ook financieel of materieel gesteund. Ook hierover horen we graag een notendop-geschiedenis, en of u uw steun wilt herhalen of voortzetten nu THIM doorstart. Alle reacties zijn van harte welkom als reply op dit bericht, of rechtstreeks naar Nathan Tax.

  Namens THIM en BrinCQ,
  Nathan Tax